Activitats

Aigua màgica

Aigua màgica

  • Edat: A partir de 2 anys
  • Material necessari: pots de vidre transparents, colorant alimentari o pintura, pipeta o xeringa. Opcional: una safata gran

 

Aquesta ha estat durant molts mesos l’activitat preferida de la Duna. Ara la fem menys sovint, però de tant en tant se’n recorda i me la torna a demanar. Ompliu 3 o 4 pots de vidre amb aigua i, abans de tapar-los, posa-hi una gota de colorant alimentari o pintura a la part de sota de la tapa. Aleshores demana-li que sacsegi ben fort, i de seguida l’aigua començarà a canviar de color. A casa, tot i que ja saben que hi ha un puntet de colorant a la tapa, ho segueixen trobant meravellós. “De quin color creus que es tornarà, mama?”

Un cop teniu l’aigua de colors llesta, podeu fer diverses activitats. La més simple és posar tres o quatre pots més buits perquè pugui anar fent barreges de colors amb la pipeta. Crear colors nous és fascinant. Si teniu una safata gran, podeu evitar que s’escampi l’aigua per tot arreu posant-la a sota dels pots. Si no en teniu, fer desaparèixer els colors de la taula amb una baieta un cop acabat també és molt divertit! A la foto, la Duna va voler provar de pintar glaçons ☺

Nota: Permeteu que facin les barreges que vulguin, no hi ha normes, no hi ha maneres correctes i incorrectes de barrejar. Si decideix posar gotetes d’aigua groga dins un gran pot ple de verd, deixeu-lo fer. Ja s’adonarà que així no aconsegueix gran cosa i tard o d’hora canviarà l’estratègia. No us avanceu, deixeu que inspeccioni al seu ritme i l’estona que vulgui.


 

 

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.

Si continues navegant per aquest lloc web, vol dir que acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca